Logopedie – Dyslexie - Coaching
Het Team
Hetty Braam

Hetty Braam
Ik ben Hetty Braam en ik ben in 1996 afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sindsdien ben ik als allround logopedist werkzaam binnen de vrije vestiging. Ik ben mij gaan specialiseren op het gebied van de stem, globus/slikklachten en lees – en spellingsproblemen. Naast logopedist ben ik dyslexiespecialist en coach. Als coach werk ik met kinderen met leerproblemen, o.a. volgens de methoden Ik Leer Anders en Dominantiematrix en kan ik visuele screening en training verzorgen.Paula Oosteruis Talens


Paula Oosterhuis - Talens

Hallo, Ik ben Paula Oosterhuis-Talens. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen. Sinds 2008  ben ik, naast allround logopedist, geregistreerd pre verbaal therapeut. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen van 0-2 jarigen met  problemen in de vroege communicatie en/of  eet- en drinkproblematiek.
Nydia Assen

Nydia Assen

Mijn naam is Nydia Assen en ik ben in 2009 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen. Ook ben ik klinisch linguist. Een klinisch linguist is gespecialiseerd in taalontwikkeling en complexe taalproblemen. Sinds mei 2009 werk ik als logopedist bij Logopediepraktijk Beilen/Westerbork en de Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie Dwingeloo. Daar werk ik als allround logopedist en ik behandel kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, stem- en slikproblemen.  In 2012 heb ik mij gespecialiseerd in dyslexie en lees- en spellingproblemen.

 


Hinke Alie de Bier

Hinke Alie de Boer

Mijn naam is Hinke Alie de Boer. Ik ben in 2012 afgestudeerd als logopedist aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Ik ben sinds oktober 2013 bij Logopediepraktijk Beilen/Westerbork werkzaam als allround logopedist, maar behandel vooral kinderen met spraak- en taalproblemen. 

 

 

 

 


Anne Hoving-van Nugteren

Anne Hoving-van Nugteren

Begin 2015 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Vanaf dat moment werk ik bij deze praktijk. Ik werk op de locaties in Westerbork, Smilde, Diever en Hoogeveen en behandel dan voornamelijk kinderen met spraaktaalproblemen.